Мой кабинет

Для активации аккаунта, перейдите по ссылке, отправленной на Ваш электронный адрес

При изменении почты на Ваш текущий адрес будет отправлено письмо для подтверждения изменения.
Новый адрес не будет активирован до подтверждения со старого адреса.
Выйти

Капітан команди G2 Расмус Hooxi Паллісгаард Нільсен захотів $500 за участь в благодійному турнірі для допомоги Україні, а після того, як один з організаторів пояснив, що турнір благодійний і спрямований на те, щоб зупинити російську агресію, капітан найкращої команди світу сказав, що не хоче допомагати Україні у цій війні, бо перемога Росії неминуча.

Організатор турніру ледь встиг зробити скріншоти, як капітан G2 видалив переписку і заблокував його в месенджері. Після цього організатори звернулися до нас і ми публікуємо реакцію капітана команди, що займає перший рядок світового рейтингу. На наш погляд така поведінка — це справжня ганьба і українська спільнота має негайно відреагувати та закликати до тотального бойкоту G2 на світовій арені.

Організатор V1rum:

Привіт, вибачте, що пишу вам у вихідні. Мене звати Вова, нік V1rum, я організатор з України. Ми хотіли б запросити вас на наш благодійний турнір по Counter-Strike: Global Offensive у форматі 2v2 (Wingman). Турнір відбудеться 17 березня 2023 р. о 14:00 за центральноєвропейським часом.

Цей турнір унікальне шоу, щоб продемонструвати свої ігрові навички і зробити гарну справу. Усі виручені кошти підуть на допомогу українським військовим.

В очікуванні швидкої відповіді. З найкращими побажаннями. 

Капітан G2 Hooxi:

$500

Організатор V1rum:

Перепрошую, що не пояснив раніше. Я хотів би щоб ви взяли участь безплатно, бо це благодійний турнір. В турнірі гратимуть такі гравці, як Edward, Ceh9, коментатор Petr1k. Різні стрімери та ютубери вже підтвердили свою участь у цьому проекті. Ваша участь нам дуже допоможе зібрати гроші для хлопців, які захищають весь світ від російської агресії.

Капітан G2 Hooxi:

Вибач, перемога Росії неминуча. Я не хочу допомагати Україні жодним чином в цій безглуздій війні. Нехай навчаться мові дипломатії, а не сили.

Організатор V1rum:

Ок, дякую за відповідь. Ми захищаємо нашу землю, це факт. 

Після цього капітан G2 видалив переписку і заблокував організатора турніру. 

Скріншоти переписки. 

Команда G2 вже не перший раз потрапляє в скандал через свою неадекватну позицію щодо війни в Україні. Так раніше команда сфотографувалася з російським прапором, а на IEM Katowice відмовилася фотографуватися та ставити підписи на прапорі України. 

 UPDATE: У деяких читачів справедливо виникли підстави не довіряти опублікованим нами скріншотам. Така позиція має право на існування тож хоча ми і повністю довіряємо джерелу, яке надало нам інформацію, зараз ми намагаємося зібрати додаткові докази того, що особа, яка зробила антиукраїнську заяву, насправді є капітаном G2. Слідкуйте за новинами. 

Материалы по теме

Maincast зібрав понад 1 мільйон гривень на шоу-матчі для допомоги полку Азов

Українська студія кіберспортивних трансляцій Maincast провела благодійний шоу-матч з метою зібрати гроші на автомобілі для розвідників. В грі брали участь як відомі кіберспортсмени, так і відомі українські футболісти та бійці з Азову.

Беріть участь у черговій лотереї від Олександра Петрика, вигравайте цінні призи та допомагайте ЗСУ швидше вигнати ворога з України

0

Олександр Петрик запустив чергову лотерею для збору грошей на допомогу ЗСУ. Тепер лотереї проходять автоматично і користувачі, як і раніше, можуть виграти цікаві призи за невеликий донат, який допоможе українським воїнам скоріше звільнити країну від загарбників.

Сьогодні відбудеться шоуматч для допомоги ЗСУ! Команда sdy зіграє проти команди npl

Сьогодні 02.04 о 19:00 за Києвом відбудеться шоуматч між Team NPL та Team SDY! Ціль матчу зібрати гроші для допомоги ЗСУ! Трансляція матчу проходитиме на каналі Арсенія Ceh9 Триноженко та твітч, а коментуватимуть подію yXo та Yushhin.

CEO NAVI порівняв Virtus.pro з білоруськими креветками та відмітив, що ця історія пахне гірше білоруського сиру

0

CEO Natus Vincere Євген Золотарьов у своєму твіттері прокоментував ситуацію зі зняттям санкцій з російського клубу Virtus.pro. Золотарьов порівняв клуб Алішера Усманова з білоруськими креветками і висловив думку, що ця історія пахне гірше білоруського смердючого сиру.