Мой кабинет

Для активации аккаунта, перейдите по ссылке, отправленной на Ваш электронный адрес

При изменении почты на Ваш текущий адрес будет отправлено письмо для подтверждения изменения.
Новый адрес не будет активирован до подтверждения со старого адреса.
Выйти

Electronic Arts повідомили, що звільняють 800 працівників — це складає 6% від загальної кількості працюючих в компанії. Раніше цього місяця EA вже звільнили близько 200 тестувальників свого шутеру Apex Legends.

Звільнення в компанії відбуваються в рамках плану оптимізації витрат на тлі погіршення прогнозів щодо прибутків найближчим часом. Тим не менш компанія залишається дуже прибутковою, за останній квартал згідно зі звітом Electronic Arts заробили 1,3 мільярда доларів США. 

«Навіть в умовах макроневизначеності EA діє з позиції сили», — заявив генеральний директор Ендрю Вілсон у своєму оголошенні про звільнення. Він додав, що EA «набирає обертів», незважаючи на постійні звільнення, які відбуваються протягом місяця.

Читайте також: Вийшла стаття про легенду української ігрової журналістики Алекса Птицю

Материалы по теме

Electronic Arts закриває сервери застарілих ігор в тому числі Command & Conquer: Red Alert 3

0

Джерела повідомляють, що Electronic Arts незабаром планує повністю відключити сервери багатьох своїх ігор в тому числі таких легендарних як Command & Conquer: Red Alert 3 — гри, що стала продовженням легендарної Red Alert, яка свого часу мала величезний вплив на весь жанр RTS.

Electronic Arts уклала угоду з LaLiga для розробки нового симулятора футболу EA SPORTS FC

0

EA SPORTS FC, футбольна гра, яка розробляється компанією Electronic Arts і яка буде запущена в футбольному сезоні 2023-24 в якості заміни серії FIFA, матиме права на назви всіх змагань LaLiga — футбольної ліги Іспанії. 

Останні три сезони Apex Legends зростає швидкими темпами. Electronic Arts повідомила акціонерів про надприбутки

Electronic Arts повідомила про високі прибутки завдяки основним локомотивам — Apex Legends та FIFA. Під час розмови про прибутки Кріс Су, який є фінансовим директором EA, повідомив інвесторів, що Apex продовжує приносити приголомшливі прибутки. Су підтвердив, що загальний прибуток від гри перевищив позначку у 2 мільярди доларів, таку цифру гра зробила за три роки існування.