Мой кабинет

Для активации аккаунта, перейдите по ссылке, отправленной на Ваш электронный адрес

При изменении почты на Ваш текущий адрес будет отправлено письмо для подтверждения изменения.
Новый адрес не будет активирован до подтверждения со старого адреса.
Выйти

Кіберспорт в черговий раз демонструє свою абсолютну незрілість. Команда NAVI без страждань сумління та бойкотів грає проти російської команди Virtus.pro, яку спонсорує путінський олігарх, проте називає VP у своїх соціальних мережах їх підсанкційною назвою Outsiders, хоча всі турнірні оператори зняли з VP всі санкції.  При цьому NAVI продовжують використовувати логотип Outsiders, хоча всі вже використовують лого VP.

Своєю чергою Virtus.pro відповіли NAVI таким самим дитячим вчинком, прибравши з командної графіки логотип NAVI та замінивши назву суперника на слово «Opponents». 

В той час, як у футболі українські спортсмени відмовляються від гри з росіянами і б’ють їм пики при зустрічі, в кіберспорті клуби страждають дитячими забавками. Мужньо грають один проти одного, але змінюють логотипи і назви клуба-суперника. 

Інколи складається враження, чи дехто в кіберспорті або не може вирости, абож отримав невиліковну травму головного мозку через надмірне захоплення комп’ютерними іграми. 

Читайте також: Natus Vincere підписали команду PuckChamp з двома українськими колаборантами у складі. Ми зібрали докази!

Материалы по теме

NAVI вдруге поспіль вилетіли з першого дивізіона DPC EEU. Virtus.pro ганебно познущалися над суперниками

NAVI відмітилися черговим антирекордом в Dota 2. Клуб примудрився двічі поспіль вилетіти з першого в другий дивізіон ліги DPC Східної Європи. Здавалося б це неможливо фізично, бо вилетівши в другий дивізіон команда має грати в ньому, але NAVI обхитрували систему і просто зробили рокірування, помінявши назву другої спонсорованої ними команди, яка пройшла в перший дивізіон,

Forbes випустило розслідування, яке говорить, що власник NAVI Максим Кріппа є одночасно власником букмекера GGbet і студії Maincast

Українське видання Forbes випустило розслідування, в якому йдеться про зв’язки власника NAVI Максима Кріппи з букмекерською компанією GGbet та студією кіберспортивних трансляцій Maincast.

NAVI виграли другу зустріч в головній європейській лізі VALORANT — Champions Tour 2023: EMEA League

0

NAVI обіграли команду Giants Gaming у другому матчі Champions Tour 2023: EMEA League. Таким чином чорно-жовті крокують далі з рахунком 1-1 по матчах. Попереду у команди ще 7 зустрічей в груповій стадії.